Skip to main content

Vrtim zdravi film; poznate najbolje škole u školskoj godini 2020./2021.

Projekt “Vrtim zdravi film”, unatoč online nastavi i mnogim preprekama u prošloj školskoj godini, još jednu sezonu projekta uspješno privodi kraju odabirom najboljih škola u školskoj godini 2021./2022. 

 

 

U sklopu projekta “Vrtim zdravi film” pokrenut je mali natječaj za naistaknutije škole koje su sudjelovale u projektu. Dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé for healthier Kids Global Programme, kojemu je za cilj educirati što više učenika sedmih razreda o važnosti pravilne prehrane i bavljenja svakodnevnom tjelesnom aktivnošću sa svrhom stjecanja zdravijih životnih navika.

Hrvatski školski sportski savez kao partner projekta, zajedno s Nestléom  i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, nagrađuje tri najbolje škole prema sljedećim kriterijima: 

  1. najbolja škola u Hrvatskoj u znanju – najveći postotak povećanja znanja tj. razlike u anketi 1 i 2 
  2. najbolja škola u Hrvatskoj u znanju – najveći ukupni postotak znanja ostvaren u školi nakon ankete 2 
  3. najbolji Izvještaj voditelja „Vrtim zdravi film“ uz popratne materijale provedbe projekta 

Evo nam i dobitnika:

  1. najbolja škola u Hrvatskoj u znanju – najveći postotak povećanja znanja / razlika u anketi 1 i 2 - nagrada: prijenosno računalo – laptop

OŠ I.B.MAŽURANIĆ, JOSIPA BANA JELAČIĆA 1, OGULIN - KARLOVAČKA ŽUPANIJA

  1. najbolja škola u Hrvatskoj u znanju – najveći ukupni postotak znanja ostvaren u školi nakon ankete 2 - nagrada: foto kamera

OŠ MILKE TRNINE, ŠKOLSKA 10, KRIŽ - ZAGREBAČKA ŽUPANIJA  

  1. najbolji Izvještaj voditelja „Vrtim zdravi film“ uz popratne materijale provedbe projekta -  nagrada: poklon-bon Rost Športa 

OŠ DONJA DUBRAVA, KRBULJA 21, DONJA DUBRAVA - MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

 

Proglašenje pobjednika u cijelosti županijski tajnici primili su u portalu HŠSS-a, a svi ga voditelji projekta mogu pročitati ovdje: 

OBJAVA NAGRAĐENIH ŠKOLA U PROJEKTU “VRTIM ZDRAVI FILM” 2020./2021. 

Čestitamo ravnateljima, voditeljima i učenicima nagrađenih škola koje su bile najuspješnije u pojedinim kategorijama. Nadamo se da smo zajedno naučili kako zdravije živjeti i da ćemo nastaviti prenositi stečeno znanje na buduće generacije.

 

Datum početka
06/03/2022
Datum završetka
05/05/2022